چرا موها سفید میشوند؟
تجربیات نشان میدهد کمبود فلزاتی چون منگنز، تیتانیوم، روی،آهن و مس از عوامل اصلی در سفید
شدن و شکنندگی موها به حساب می آیند؛طبق نظر متخصصان تغذیه افرادی که دچار سفیدی مو
هستند باید میوه هایی همچون:سیب،گلابی،هلو و همه ی میوه هایی که سرشار از فلزات گوناگون
خصوصا فلز منگنز هستند و نیز مصرف سبزیجاتی همچون سیر،پیاز،موسیر و تره که دارای منگنز هستند
را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
مصرف مواد غذایی حاوی مس و منگنز در جلوگیری از سفیدی مو بسیار موثر است.یافته های موجود
نشان میدهد در میان داروهای گیاهی،جوشانده سبوس گندم،مصرف سنبل الطیب، خوردن روزانه یک
قاشق مربا خوری از مخلوط پودر سبوس برنج و شکر یا نبات ساییده شده و قرار دادن نان جو در دستور
رژیم غذایی نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید موثر است.
مس نیز از جمله عناصری است که میتواند بر پوست و مو تاثیر بگذارد و حتی از سفید شده مو هم
جلوگیری میکند. خوراکی هایی همچون:نخود فرنگی،قارچ،آجیل،لوبیا،عدس ، گوجه فرنگی،موز،آلو ،
سویا و سیب زمینی از جمله غذاهایی هستند که مقدار قابل توجهی مس را درخود جای داده اند.
فقط پیری مو را سفید نمی کند!
کمبود ویتامین B12 ، بیماری تیروئید ،سیگار کشیدن( سرعت سفیدی مو در افراد سیگاری چهار برابر
افراد غیر سیگاری است)،کم خونی،رژیم های سخت و طولانی مدت،عوامل ارثی،بیماری ها و افزایش
گلبول ها ی سفید خون نیز باعث سفیدی زود هنگام و بیش از حد موها میشود.
- ۹۲/۰۹/۱۶